معرفی سازمان فاوا - سازمان فاوا شهرداری یزد
معرفی سازمان فاوا
معــرفي سـازمان فناوري اطلاعات و ارتباطات شهرداري يزد(فاوا)
سازمان فناوري اطلاعات و ارتباطات (فاوا) شهرداري يزد با هدف هدايت و نظارت بر فعاليتهاي شهرداري و كليه سازمانها و مؤسسات و شركتهاي تابع يا وابسته به شهرداري در زمينه فنآوري اطلاعات و ارتباطات، فراهم آوردن امكانات و زيرساختها براي تشكيل شبكههاي اطلاعرساني و داخلي، بانكهاي اطلاعاتي، سيستمهاي اطلاعات جغرافيايي، توليد آمار و اطلاعات و ارائه گزارش توصيفي تحليلي و ساماندهي نظام گردش آمار و اطلاعات از عملكرد شهرداري همچنين آموزش، فرهنگسازي و بكارگيري همه امكانات و ظرفيتها در جهت نيل به شهر الكترونيك و توسعه ICT در مديريت شهري، افزايش بهبود سيستمها و افزايش بهرهوري، بازارشناسي و بازارسازي براي فعاليتهاي بازرگاني و درآمدزايي، در سال 1383 تأسيس و فعاليت رسمي خود آغاز نمود.
سازمان فاوا مكلف است پس از اخذ مجوزهاي مورد نياز از مراجع قانوني ذيربط و هماهنگي و همكاريهاي لازم براي نيل به اهداف خود براساس شرح وظايف ذيل اقدام نمايد:
1. تشكيل بانكهاي اطلاعاتي و سيستمهاي جامع اتوماسيون اداري و مالي به منظور جمع آوري، تدوين، نگهداري و بروز رساني و استنتاج كليه آمار و اطلاعات مديريت شهري و ارائه گزارشهاي توصيفي و تحليلي مرتبط با برنامه ريزي شهري و شهرداري و اطلاع رساني مفيد و مؤثر.
2. ايجاد شبكه هاي داخلي، اطلاع رساني و فراهم آوردن زمينه هاي لازم براي توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات در شهرداري و برقراري ارتباط با ساير ادارات، نهادها و شركتها و مؤسسات و.... ارائه خدمات آماري و فناوري اطلاعات.
3. مكانيزه كردن سيستمهاي موجود و مورد نياز شهرداري نظير حقوق و دستمزد و امور پرسنلي، حسابداري، انبار، اموال و ...
4. تحقيق و پژوهش و كسب آخرين دستاوردهاي علمي و تجربي در زمينه فناوري اطلاعات و ايجاد بسترهاي مناسب و زيرساختهاي متناسب در جهت بكارگيري و استفاده از فناوريهاي جديد در شهرداري.
5. فراهم آوردن زمينه هاي لازم براي ايجاد ارتباط منطقي بين شهرداري يزد با ساير شهرداريهاي كشور با نظارت و تأييد وزارت كشور.
6. نيازسنجي، امكان سنجي، تجزيه و تحليل، طراحي، برنامه نويسي، پياده سازي، نصب، تست و راه اندازي و پشتيباني، آموزش و همچنين مديريت كليه سيستمهاي رايانه اي شهرداري و مؤسسات، شركتهاي وابسته و تابعه اعم از سخت افزاري، نرم افزاري، شبكه، وب سايت و......
7. اهتمام در امر آموزش علوم و فنون رايانه اي براي كليه كاربران به طريقي كه وزارت كشور اعلام و ابلاغ مينمايد.
8. در صورت تشكيل اتحاديه سازمانهاي آمار و فناوري اطلاعات و ارتباطات شهرداريهاي كشور با اخذ مجوز و اعلام وزارت كشور به عضويت اتحاديه مذكور در خواهد آمد.
9. ايجاد سيستم بهينه گردش اطلاعات و اصلاح فرآيندهاي گردش كار و مديريت اطلاعات در كليه سطوح سازماني شهرداري.
10. راه اندازي و مديريت سيستمهاي اطلاعاتي جغرافيايي ( GIS ) و بانكهاي اطلاعاتي نقشه اي در شهرداري و نرم افزارهاي مربوطه.
11. پشتيباني همه جانبه كليه فعاليتهاي رايانه اي در شهرداري و ايجاد شبكه و پايگاه اطلاع رساني مديريت شهري در جهت اجراي طرح تكريم ارباب رجوع.
12. سازمان ميتواند با رعايت مقررات مربوطه با شركتها، مؤسسات، نهادها و ساير سازمانها و بنگاههاي تجاري معاملات و مبادلات و فعاليتهاي اقتصادي داشته باشد و در اموري همچون بازارشناسي، بازارسازي و بازاريابي فعاليت نمايد. علاوه بر انجام فعاليتهاي رايانهاي مربوط به شهرداري در برگزاري نمايشگاهها، بازارشناسي و بازاريابي فعاليت داشته باشد تا بتواند بخشي از هزينههاي سازمان را تامين نمايد.
13. اهتمام در رعايت كليه استانداردها و ضوابط مربوط به استفاده از سيستمهاي مربوط به امور آمار و اطلاعات و خدمات كامپيوتري (سخت افزار، نرم افزار، شبكه) كه توسط مراجع ذيصلاح تعيين و از سوي وزارت كشور ابلاغ ميگردد.
14. اهتمام در آموزش علوم آمار و اطلاعات و مباحث مرتبط با سيستمهاي كاربردي كامپيوتري از طريق ايجاد و برگزاري دورههاي آموزشي حضوري، مكاتبهاي، دانشگاهي در مقاطع تحصيلي و دورههاي زماني مختلف با رعايت مقررات مربوطه.
15. تهيه و توليد و ارائه اطلاعات مرتبط با فعاليتهاي سازمان و شهرداري در جهت هماهنگي با محيط بيروني سازمان و بهره برداري مقابل و متقابل از ديگر سازمانهاي توليد كننده اطلاعات.
16. تهيه و تامين و تحويل سخت افزار و نرمافزار با توجه به سيستمهاي مورد نياز واحدهاي مختلف شهرداري و ساير سازمانهاي وابسته و شهرداريهاي كشور.
17. توسعه و بهسازي و نگهداري سيستمهاي كامپيوتري از طريق تشكيل كميتهاي تخصصي تحليل، سيستمدهي و ارائه آنچه جوابگوي نياز كليه واحدهاي شهرداري ميباشد.
18. ايجاد سيستم بهينه گردش و مديريت اطلاعات در كليه سطوح سازماني شهرداري.